Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Felhívás Érettségi Vizsgára

2015.01.26

FELHÍVÁS

 

A DRK Mezőföld Gimnázium és Szakközépiskola

Érettségi Vizsgákat

szervez,

2015. május - június

 időszakban, az adonyi székhelyén (Rákóczi u. 39.) és a dunaföldvári (Kossuth L. u. 4.), a sárbogárdi (Ady Endre u. 175.) telephelyein

Jelentkezési határidő:

2015. február 25.

 

Nagy Lajos András                              Gurics Gabriella

      06-20-824-8451                                                06-30-201-7659

 

 

 

Szeretettel várjuk azokat az érettségizni vágyókat, akik intézményünkben szeretnék az alábbi érettségi vizsgatípusok valamelyikét letenni:

- RENDES ÉRETTSÉGI: a tanulói jogviszony alatt vagy megszűnését követően első alkalommal tett érettségi vizsga

- JAVÍTÓ ÉRETTSÉGI: a vizsgázónak felróható okból meg sem kezdett, vagy megkezdett, de nem befejezett, a követelmények nem teljesítése miatt sikertelen rendes, vagy előrehozott érettségi vizsga megismétlése. Javító érettségi tehető az adott tárgyból bukás esetén is.

- ISMÉTLŐ ÉRETTSÉGI: az érettségi bizonyítvány megszerzése után az adott tárgyból már sikeresen letett vizsga megismétlése középszinten, vagy az emelt szintű vizsga középszintű megismétlése.

- KIEGÉSZÍTŐ ERETTSÉGI: a már érettségizettek által a bizonyítványukban nem szereplő tárgyból tett vizsga (erre a legtöbbször a felvételi követelmények miatt kerül sor).

Akik nem rendelkeznek befejezett gimnáziumi 12. évfolyammal, intézményünk érettségire felkészítő foglalkozásokat tart. A követelmények teljesítése estén, biztosítja az osztályozóvizsgák letételét.

 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2015. február 25.

Bővebb felvilágosítás kérhető a 25/282-234-es telefonszámon.

Jelentkezési lap kérhető a fenti telefonszámon, vagy letölthető a Mezőföld Bella facebook oldalról.